Produkte për muzikantë
të të gjitha moshave
Ju sjellim në Kosovë të gjitha produktet Yamaha, sipas kërkesës tuaj.
pro-audio
Zërim
Pro Audio

Rreth Nesh

I vetmi distributor i autorizuar i Yamaha në Kosovë.

Në mars 2009, funksionimi i ProMusic filloi në Prishtinë me importimin dhe distribuimin e instrumenteve Yamaha për vendin. Me këtë u hap pika e parë e shitjes në Prishtinë për shitjen e instrumenteve muzikore dhe pro audio, të cilës më vonë iu shtua edhe distribuimi në gjithë Kosovën.

Facebook

/promusic.ks

Instagram

/promusic_ks

Viber

+38344186298

WhatsApp

+38344186298

Play Video

ProMusic Yamaha Kosova
në Youtube

OUR SKILLS.

Vestibulum vitae lorim tellus nec dui dictum lorim a eros ac, place uilm viverra a eros ac, place uilm rviverra a eros ac, a lace uilm rat a eros ac, place uil umes eros acdictum erdum Vestibulum vitae lorim tellus nec dui dictum lorim a eros ac, place uilm viverra a eros ac.

Ceative Ideas
Marketing
Web Designing

Few of the companies that we've been fortunate to work with

1

Vjet përvojë pune

1

Pajisje muzikore

1

Pajisje Pro Audio

1

Klientë të kënaqur

Recent Articles

interesting recent newspaper articles

Contact Us

info@promusic-ks.com

ks.promusic@gmail.com

Address

Ferdi Curri, nr. 30, 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Sharing

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping

No products in the basket.