Welcome to Promusic Yamaha Kosova!

Produktet dhe shërbimet tona!

pianos-group

Pianos

Gjeni pianon akustike Yamaha që është e duhura për ju.

Shop Now
keyboards-group

Keyboards

Gjeni tastierën Yamaha që është e duhura për ju.

SHOP NOW
guitars-group

Guitars, Basses & Amps

Gjeni gitarën Yamaha që është e duhura për ju.

Shop now
Papular Everyone

12 muaj garancion.

Te gjitha produktet tona vijnë me grancion prej së paku 12 muaj.

Vestibulum vitae lorim tellus nec dui dictum lorim a a eros ac, place uilm viverra a eros ac, place uilm rviverra a eros ac, place uilm rat a eros ac erdum.
Charla Blosam
5.0 rating
Vestibulum vitae lorim tellus nec dui dictum lorim a a eros ac, place uilm viverra a eros ac, place uilm rviverra a eros ac, place uilm rat a eros ac erdum.
Charla Blosam
5.0 rating
Vestibulum vitae lorim tellus nec dui dictum lorim a a eros ac, place uilm viverra a eros ac, place uilm rviverra a eros ac, place uilm rat a eros ac erdum.
Charla Blosam
5.0 rating
Produktet Tona

12 muaj garancion

Te gjitha produktet tona vijnë me grancion prej së paku 12 muaj.

Shërbim dhe përkrahje të klientit 24/7

Koha e përgjigjes sonë gjatë orarit të punës: Më pak se 1 orë. Ekipi ynë do t'ju ndihmojë të gjeni zgjidhje për nevojat tuaja.

Transporti Falas për porositë mbi €50

Për të gjitha porositë, taksa dhe transporti në të gjithë Republikën e Kosovës. janë të përfshira në çmim.

Subscribe Newsletter and Get Discount


    Wishlist 0
    Open wishlist page Continue shopping

    No products in the basket.