Welcome to Promusic Yamaha Kosova!
Musical Instrument Store
Si përfaqësues të autorizuar, ju sjellim në Kosovë të gjitha produktet Yamaha, sipas kërkesës tuaj. Na kontaktoni për të bërë porosinë.
Kush Jemi Ne
Çfarë Bëjmë Ne
Përfaqësues i vetëm i Yamaha Corporation.
ProMusic është një dyqan unik muzikor me pakicë i themeluar ne vitin 2009 në Prishtinë, nën numrin e biznesit 811277418.

Në mars 2009, funksionimi i ProMusic filloi në Prishtinë me importimin dhe distribuimin e instrumenteve Yamaha për vendin. Me këtë u hap pika e parë e shitjes në Prishtinë për shitjen e instrumenteve muzikore dhe pro audio, të cilës më vonë iu shtua edhe distribuimi në gjithë Kosovën.

ProMusic është përfaqësues i vetëm i instrumenteve muzikore Yamaha Corporation, për Republikën e Kosovës.

Si përfaqësues të autorizuar, ju sjellim në Kosovë të gjitha produktet Yamaha, sipas kërkesës tuaj. Mjafton të na kontaktoni për të bërë porosinë tuaj. Tel/Viber/WhatsApp

We're Experts developers, WordPress experts and App builders

Vestibulum vitae lorim tellus nec dui dictum lorim a place uilm viverra.

Vestibulum vitae lorim tellus nec dui di a eros ac, place uilm viverra a eros ac viverra a eros ac, place uilm rat.
Vestibulum vitae lorim tellus nec dui di a eros ac, place uilm viverra a eros ac viverra a eros ac, place uilm rat.
Vestibulum vitae lorim tellus nec dui di a eros ac, place uilm viverra a eros ac viverra a eros ac, place uilm rat.
Vestibulum vitae lorim tellus nec dui di a eros ac, place uilm viverra a eros ac viverra a eros ac, place uilm rat.
Vestibulum vitae lorim tellus nec dui di a eros ac, place uilm viverra a eros ac viverra a eros ac, place uilm rat.
Vestibulum vitae lorim tellus nec dui di a eros ac, place uilm viverra a eros ac viverra a eros ac, place uilm rat.

Our latest work

interesting recent newspaper articles

simone-hutsch-hYEFMjVxtLg-unsplash
New struct
simone-hutsch-eXBqaHUt994-unsplash
Branding Working
pierre-chatel-innocenti-G6iO89X_J34-unsplash
Uniquely Branding
pierre-chatel-innocenti-_YsJgVa6qBs-unsplash
Active
simone-hutsch-hYEFMjVxtLg-unsplash
Franchise Supermarket
View More Work

Keni pyetje?

Kërkoni më shumë informacion duke plotësuar formularin e mëposhtëm.

  Kontakti

  Ferdi Curri, Nr. 31
  10000 Prishtinë
  Republika e Kosovës

  • T. +383 44 186 298
  • E. ks.promusic@gmail.com

  Creative Brand, Campaign & Design Agency

  We’re an independent brand and creative agency, specialising in creative, distinctive brands and result-driven campaigns.

  Recent Articles

  interesting recent newspaper articles

  ProMusic ju frymëzon për të luajtur dhe krijuar!

  Nëse nuk keni luajtur asnjëherë më parë dhe po mendoni të merrni një instrument për herë të parë, Ekipi i ProMusic është gati për t’ju ndihmuar të gjeni instrumentin e përsosur muzikor të ëndrrave tuaja.

  Për më shumë informacion rreth produkteve tona, ju lutemi vizitoni: faqen tonë të produkteve.

  A jeni gati?

  We'd love to hear from you!

  ...ose thirrni në +383 44 186 298

  Wishlist 0
  Open wishlist page Continue shopping

  No products in the basket.