Welcome to Promusic Yamaha Kosova!

Archives: Team

Lulzim Haliti

Si CEO i ProMusic, Lulzim Haliti sjell mbi 20 vjet përvojë në role menaxhuese dhe drejtuese. Nëse ka ndonjë informacion që nuk mund ta gjeni në webfaqe, ju lutemi pyesni duke telefonuar në 044/186-298.
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping

No products in the basket.